torstai 28. helmikuuta 2013

SUMMER PLANS

 Yksi toivepostaus idea oli että kertoisin vähän kesän suunitelmista. En ole vielä ehtinyt yhtään suunitella sitä mutta kyllä miettinyt aika paljon. Ensinnäkin mun pitää kesäkuussa käydä sisäänpääsykokeissa ja toivoa että mut hyväksyttäisiin johonkin korkeakouluun. Suunitelmat ei kuitenkaan ole että menisin ensi syksynä opiskelemaan. Nyt musta tuntuu vain siltä että on pakko päästä pois täältä asap! En enään kestä toista suomen talvea, that's for sure. Joten jos haluan päästä pois täältä jonnekkin lämpimään ja pysyä siellä koko ensi talven, on pakko kesän aikana säästää paljon rahaa. Niin että pääsen heti pois kun täällä alkaa pimenemään ja kylmenemään.

Joten nyt kesän A-suunitelma on: Hankkia kesäduuni jota pystyn tekemään 5 kertaa viikossa 7h päivässä. Sitä duunia mun pitäis myös pystyä jatkamaan elo-syyskuun. Lokakuussa lentäisin sitten Australiaan jossa reissaisin samalla kun tekisin töitä. Lähtisin matkaan järjestön kautta, ne voisivat auttaa mua kaikkien "paperiasioiden" kanssa. Olen aika toivoton tapaus kun tulee sellaseen :DD

Kesän B-suunitelma on: Jos pääsen toivottuun koulutkseen (siitä lisää myöhemmin) haluaisin varmaan jäädä Helsinkiin opiskelemaan ensi syksyksi. Huom. JOS. Silloin tekisin ehkä koko kesäkuun kokopäivästä työtä, heinäkuussa vähentäisin vuoroja ja kesän lopussa lähtisin kolmeksi viikoksi reilaamaan. Haluaisin niin kovasti nähdä vähän eurooppaa!! Ainoa ongelma tässä on että joutuisin lähteä tälle reissulle yksin. Tällainen matka ei oikein innosta ketään mun tyttökavereista..

Joten, kesän suunitelmat on auki vielä. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan :) Ainoa mikä pitää varmistaa on kesätyö!!!!  Ilman rahaa ei pysty nauttimaan kesälomasta kunnolla.

Viime kesän kohokohta oli kyllä ylivoimaisesti mun ja Lotan extempore matka ayia napalle. Istuttiin tammisaaressa pienissä lonkkuhuuruissa ja selattiin matkoja iPhonella. Ihan vain hetken mielijohteesta klikattiin itsellemme matkat Ayia Napalle. Lento lähti 15h myöhemmin Helsinki-Vantaalta. Me ei oltu edes Helsingissä! Pieni paniikki iski kun piti ehtiä kotiin, pankkiin (JOKA EI OLLUT AUKI) ja pakata ennen lähtöä. Kaikki hoitui lopuksi ja seuraavana iltapäivänä maattiin Famagustan rannoilla ja nautittiin kylmiä juomia :) Niin ihanaa kun on nuori ja pystyy tehdä tällaisia sponttaaneja juttuja !


Kertokaa mulle mitä suunitelmia teillä on kesäksi :) ! 

6 kommenttia:

 1. Mihin haet kouluun? Voiko suoraan amiksesta mennä akateemiseen koulutukseen? Lycka till!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattikoulusta valmistuneilla on samat mahdollisuudet hakea korkeakouluihin kuin ylioppilailla :) haen arcadaan. /ronya

   Poista
 2. millä iphone ohjelmalla noi matkakt varasitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan kännykän netillä, rantapallo.fi :) /ronja

   Poista
 3. aika samanlaisia suunnitelmia ku mulla hehe :) kesä menee suurimmaks osaks töitä tehdessä ja ylppäreihin lukiessa ja sit kesän lopuksi poikaystävän kanssa ainakin berliinissä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, berliini poikaystävän kanssa ei kuulosta ihan väärältä :) !

   Poista