perjantai 15. helmikuuta 2013

KYSYMYKSIÄ HIUKSISTANI

Sain pari kysymystä koskien mun hiusten värjäämistä. Vastaan niihin nyt postauksessa että kaikki pääsee lukemaan :) Eli värjäsin siis hiukset itse kotona. Ei kannata ikinä värjätä hiuksia kotona, jos teillä on mahdollisuus niin menkää aina kampaajalle. Kampaaja on kallis vaihtoehto mutta paljon turvallisempi (halvempi vaihtoehto kampaajalle on mennä opiskelijakampaajalle, jos on hyvä tuuri voi jopa saada värjäyksen ilmaiseksi!) Mutta ajattelin että koska värjään nyt vaan pienen sävytyksen niin ei haittaa mitään. Seuraavan kerran menen kyllä kampaajalle - just in case!

Värjäsin Avonin "Medium blonde" värillä. Tässä linkki kyseiseen tuotteeseen. Meillä oli tätä väriä valmiiksi kaapissa siitä kun äiti oli vielä töissä Avonilla (nyt hän ei ole enään ja joudun ensimmäistä kertaa elämässäni ostaa omia meikkejä, boo). Anyway, mua vähän pelotti että minkäköhän laiset niistä tulee mutta en voinut olla kokeilematta :D Ensin hiukset näytti ihan ruskeilta, meinasin saada p*skahalvauksen. Ruskeat sopii todella hyvin mun ihonväriin mutta ei mun kaikkiin vaatteisiin. Mulla on todella paljon tummansinistä/beigeä joitten kanssa ruskeat hiukset ei minun mielestäni sovi. Esimerkiksi tummansininen talvitakkini sopii paljon paremmin blondien kanssa. Mutta tää on vain mun outo mielipide joka pätee vain minuun. (Jos näen brunetin sinisen takin kanssa en pistä mitään huomiota). Nooo, sen jälkeen kun olin kuivannut ja kihartanut, hiukset oli ihan tummanblondit ! Thank you looord :) Nyt päivänvalossa huomaan että niistä heijastuu vähän liilaa väriä.. :D JUURI tän takia haluan että kampaaja mielummin tekee mun hiukset.

Heti kun saan palkkaa ja väri alkaa haalistumaan varaan ajan kampaajalle. Haluan vähän tummempaa väriä juuresta niin että se ei olisi niin tasapaksun näköistä :)Tässä hiukset näkyvät vähän kauempaa :)

7 kommenttia:

 1. Noi on upeet! Passaa sulle tosi hyvin:)

  VastaaPoista
 2. mun mielestä taas blondit hiukset ei käy yhtään sinisten vaatteiden kanssa :D kyllä ärsyttää kun itellä just blondit ja tykkäisin käyttää just jotain tummansinisiä vaatteitta, mutta en voi kun mun mielestä se ei sovi blondien hiusten kanssa arggh

  VastaaPoista
 3. täydelliset hiukset :)

  VastaaPoista
 4. ah, musta noi on täydelliset!

  VastaaPoista
 5. Hei, mun yks äidin tuttu on kans Avonilla töissä ja mä oon just värjänny sillä ihan vaaleimmalla blondilla ( oisko ollu ash blond ) ja oli iha sika hyvä! Hiukset taas loistaa:)

  Oli vaan mun mielipide.:)

  VastaaPoista