torstai 24. tammikuuta 2013

SKRIVER AV MEJ


Jag sitter här och gråter så mycket att jag knappt kan andas. Äter för att jag har en klump av gråt i halsen och inte kan svälja. Vill inte träffa någon eller något och är beredd att ge upp allting. 
Jag som vill alla väl har prioriterat han före mej själv många gånger, men endå tyckt att jag varit den lyckligaste som finns på jorden. 
Klart man ska gråta lite, det är alltid nyttigt. Men gråt inte mer än männsikan är värd.
Jag ska vara stark snart. Vara lessen en vecka eller två, men sedan komma till instinkt att jag sitter och bölar över kille. Killar som jag kommer att ha flera i rad innan jag hittar den rätta. Som jag kommer tro att jag har en framtid med tills jag inser att det finns bättre män mot mej. Eller kanske kommer jag fram till att jag trivs faktist bättre singel. 
Jag ska inte ständigt anpassa mig efter nån annan eller försöka vrida på mej för att göra någon nöjd. Jag ska hitta tillbaka till mej själv och stryka ett sträck över de saker ja inte längre är del av. 
Ingen ska någonsin få såra mig, förutom jag själv. Ingen ska någonsin få göra saker bakom min rygg så jag framstår som en idiot. För jag är värd så jävla mycket bättre.
Det är vi alla. 

15 kommenttia:

 1. Ronja voiiii! Kaikki hyvin, mitä on tapahtunu?:( Haleja ja pusuja sulle, oot oikeasti ihan mahtava vaikken tunnekaan henkilökohtasesti:)
  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Mistä sitten onkaan kysymys niin voimia!!! :)

  VastaaPoista
 3. Voimia täältä ♥♥

  VastaaPoista
 4. Yritin epätoivoisesti google kääntäjän avulla kääntää tätä, mutta en oo nyt ihan varma mitä sulle on tapahtunut. Sain käsityksen, että oot eronnut sun poikaystävästä? Jos näin on, tai mitä vaan, niin paljon voimia sulle Ronja, kyllä se siitä ♥

  VastaaPoista
 5. voimia Ronja<3 kyllä me naiset pärjätään! ;)

  VastaaPoista
 6. Mää en ymmärrä!:( voiko joku suomentaa mitä on tapahtunu?:/

  VastaaPoista
 7. Yhet G pojat ei kyllä oo minkään arvosia, kumpikaan, ei ollu isompi eikä näköjää pienempikään.... sä oot niin kaunis ja upee persoona joita on harvassa ja ansaitset niin paljon parempaa, ja tuut sen myös vielä löytämään ihan varmasti vaikkakin jostain muualta<3 kram

  VastaaPoista
 8. olette ihania lukijoita, kiitos :)<3

  VastaaPoista
 9. kämpa! pojkar e från rumpan:(

  VastaaPoista