sunnuntai 6. tammikuuta 2013

PILATES

Nyt muistin miksi en ole käynyt pilateksessa pitkään aikaan. Ei siksi että mun matto on ollut kadoksissa keväästä asti, vaan sen takia että mun luut selässä hankaa sitä tulikuumaa mattoa vasten ja aiheuttaa palohaavoja. Auts :( En tiedä mitä mun pitäis tehdä.. Vaikka mulla on pyyhe siinä alla, se hankaa kummiskin. Onko kellään samaa vikaa?

Mutta jos ei laske mukaan sitä että mun selkä on melkein verillä juuri nyt, niin oli todella mukava pilates tunti. Aika rankka mutta pitkien venytysten ja syväänhengitysten jälkeen jäi vain hyvä olo :) Nyt siivoan mun huoneen nopeasti, sen jälkeen illallista jonka jälkeen on pakko käydä kaupassa ostamssa aamupala tarvikkeita. Nyt kun loma loppuu palaan takaisin mun aamupuuroihin :) Later !

Vanha "pilates" kuva, syksy 2011 :P 

11 kommenttia:

 1. auts,kuulostaa kauhealta:(

  VastaaPoista
 2. Auts! Voisiko olla että sulla on liian ohut paita ja se aiheuttaa hankaamista? :o tai jos sun paita on liian löysä ja se hankaa selkää? :o

  Ikävä vaiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, pitää kokeilla toisenlaista materiaalia ensi kerralla :)

   Poista
 3. Tuli kanssa ekana mieleen, että jos käytät liian väljää paitaa, niin se saattaa aiheuttaa ikävän hankaamisen... En tiedä, mitä materiaalia sun paita on, mutta useinhan tekokuitu kutittaa/hankaa, joten parempi vaihtoehto on esim. puuvilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt että materiaaleilla on paljon väliä! Ensi kerralla kokeilen jotain "paksumpaa" materiaalia :D Tai sitten laitan jotain laastaria luitten päälle.. haha

   Poista
 4. Hei voisitko tehä postauksen proteiinijuomista/-jauheista? Mistä ostat? Löytyykö laktoosittomina?:> olisitko noin tikissä ilman niitä?:D eli onko ollu apua sun tavoitteissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoittaa tikissä :D Voin tehdä postauksen mistä ostan mutta en ole käyttänyt ennen proteiini jauhoja ennenkuin tänä vuonna, eli n. 4 päivää.. Joten en voi vielä kertoa toimiiko ja auttaako ne :) Kiitos kummiskin postausvinkistä, teen sellaisen heti kun olen käyttänyt niitä vähän kauemmin!

   Poista
 5. jos sun pojkvän on kokki niin pyydä et se tekee sulle ruokaa ja sit voisit sniikata tänne kaikki hyvät reseptit! oon ruuanhimonen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I could nevvvver steal someones recipes ! :D Ja sitäpaitsi luulen että se lukee mun blogia, joten jäisin kiinni heti.. haha !

   Poista
 6. Tikissä=timmi ym. Tiiäthän sä kun tiputtaa superpallon vatsalihaksien päälle ja se ponnahtaa katosta läpi, sillon on tikissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaah :) Joo mulal käy tolleen aina superpallon kanssa -.- Ärsyttävää.. Iskä suuttuu aina kun hänen pitää paikata kattoja. he heeeh

   Poista