perjantai 11. tammikuuta 2013

NIKE

Tässä se on! Mun uusi treenilaukku. Se oli alessa joten maksoi vain 19,90€ Budget Sportista.
Vähän noloa kun se on pinkki (mulla on pinkki juomapullo, protskusheikkeri ja joogamatto) haha. Mutta se oli ainoa treenilaukku joka oli "pieni". Ne muut oli melkein lätkäkassien kokosia :D Tääkin oli size small mutta tänne mahtuu vaikka kuinka paljon tavaraa! Mikä on hyvä koska saan pyyhkeen, vaihtokamat + treenikamat mahtumaan samaan laukkuun. Niin että voin käydä aina suoraan töiden/koulun jälkeen salilla. Ja samalla tää sopii weekend bagiksi. Mitä tykkäätte?


15 kommenttia:

 1. Just hyvä! :-) Mullakin on hakusessa joku pieni treenilaukku, koska joudun usein raahaamaan sen kouluun aamutreenien takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin budget sportiin ;) haha..

   Poista
 2. heei voisitko tehä semmosen "i'd like to wear" tyyppisen postauksen? eli asuja kollaaseina ym! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Oon miettinyt itsekin tuollaista postausta.. Vaikea vaan saada kasaan kun ei ole omalla koneella photoshoppia :/ mutta yritän saada sellaisen tehtyä :)

   Poista
 3. Tosi söpö, eikä oo kyllä hinnalla pilattu! :D Budget Sportissa on kyllä se hyvä puoli, että sieltä saa niin halvalla kaikkee urheilukamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niimpä ! ihan sika halpa ja hyvä paikka. En tajua miksi en ole aikaisemmin käynyt..

   Poista
 4. Tosi kiva:) Eikä se haittaa jos on kaikki pinkkiä, päinvastoin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan näyttää vähän barbie-blondilta salilla mutta ketä se haittaa? :D Kiitos :)

   Poista
 5. Mul on tällänen pieni ongelma...Tykkään käydä TOSI paljon salilla ja inspiritaatiotakin siihen on, mutta en halua mennä sinne yksin! Inhottavaa kun sali on täynnä porukkaa ja tuntuu ku kaikki nuoret tytöt vaan tuijottais kauheen ilkeesti...ja nyt kun kaveri on autokoulussa niin hän ei voi tulla salille koska ei ole aikaa joten minäkään en mene...help me!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tykkää mennä salille kun siellä on paljon porukkaa. Sen takia meen aamuisin, iltaisin tai juuri koulun jälkeen. Silloin sielllä ei ole liikaa ihmisiä. Ja ne ihmiset ei varmaan tuijota sinua.. Susta vaan tuntuu siltä :) ja yksin on parasta treenata. Hyvää musaa korviin, pääsee uppoutumaan treeniin kunnolla!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Ehkä mä uskaltaudun yksin ku kiireet hellittää :) oot ihana <3

   Poista