tiistai 15. tammikuuta 2013

MAGIC PANTS

Sain vähän rauhotettua tuota vittuuntumista kun pääsin shoppailemaan ja salille. Tänään oli palkkapäivä, sain joululoman palkat. Tuli tehtyä pari pyhäpäivää joten palkka oli aika mukavan kokoinen köyhälle opsikelijalle. CAAAAAAAA-CHING bitches :)

Tänään treenattiin Mayan kanssa vain keskivartaloa. Eilisen treenin jälkeen oli kaikki paikat niin kipeinä! Eilen käytiin Attack tunnilla (60 min aerobictunti, vastaa n. 10km lenkin). Joten tänään sai pelkkä coretunti riittää. Huomenna juoksumatolle (mun uusissa treenikledjuissa jotka näette kuvassa).

En saanut hyvää kuvaa mutta ostin uudet caprit stadiumista ja pitkähihaisen treenipaidan cubuksesta. Uusissa treenivaatteissa on sitä jotakin. Tulee heti parempi fiilis treenatessa! 

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on ihanan aito ja just sen takia tää on mun lemppariblogi.., sä et turhaan peittele jos sua jokin asia ärsyttää ja se on vaan hyvä! Ihanan värinen toi sun uusi treenipaita!

  VastaaPoista
 2. myydääks cubukses pitkähihasii treenipaitoi? :o cooool

  VastaaPoista
 3. oo!! minä tahtoo tuon treenipaidan! Viimeksi ku kävin cubuksessa (eli eilen :-D) niin ei vastaan tullut noin ihanaa paitaa :-( ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitää :O Kävitkö helsingin forumin cubuksessa? (siellä oli ainakin eilen vielä) :)

   Poista