tiistai 15. tammikuuta 2013

ANNOYING

Olin tekemässä In & Out listaa mutta mulla on menkat ja kaikki asiat vituttaa. En keksinyt yhtäkään positiivista asiaa. Joten tässä tulee lista asioista jotka ärsyttävät minua ja tekevät mun arjesta epäonnellisemman. Nää on kirjoitettu pienellä huumorilla ja kaikille asioille voi jotain mutta en jaksa miettiä sitä nyt. Nyt haluan vain valittaa. Aloitetaan:

Ensimmäinen asia joka vituttaa minua on "uudenvuodenlupaus treenaajat" Ne tulee joka vuosi. Tosi hieno juttu että niin monta saa inspiraatiota treenata alkuvuodesta. Mutta ne vie kaiken tilan salilta!! Minä, joka olen käynyt samaa salia jo 4 vuotta, joudun kokemaan saman asian joka vuosi. Joka ikinen vuosi joudun vaihtamaan treeniajat myöhään iltaan tai aikaisin aamuun. Koska nää "uudenvuodenlupaus-treenaajat" vie kaiken tilan ja paikat tunneilta. Onneksi tilanne on jo ohi huhtikuuhun mennessä. Silloin siellä on vain "terveellisen elämäntavan treenaajat" ja bodarit. Itse aloitin 2009 uudenvuoden jälkeen joten olen itsekin ollut uudenvuodenlupaus treenaaja. So no hate-comments. 

Toinen asia joka mua vituttaa on: Vapiano. Helsingissä on muitakin ravintoloita josta saa salaattia/pastaa. Sitäpaitsi, siellä ei ole edes niin hyvää ruokaa. Syön itsekin aina välillä sille joten no hate-comments. 

Kolmas asia joka vituttaa ehkä eniten on; MITÄ V*TTUA MUN PITÄISI TEHDÄ AMMATTIKOULUNPAPEREILLA? En halua ammattiin vielä, haluan opiskella eteenpäin. Meidän koulussa on NIIN vaikeeta saada selville missä,miten, milloin ja MINNE voi hakea. Olen keväällä media-assistentti. Mitä mä sitten voin tehdä kun olen kolmessa vuodessa opetellut järkkärin/photoshopin alkeet? :D Onko täällä ketään joka tietää? Olen itkenyt opettajille mutta ne on ehdottanut kauppakorkeaa minulle. Hyvä että läpäsin edes 9-luokan matikan.... huoh

Ja nyt tähän viimeiseksi on pakko vähän valitella säästä ja arjesta. Nyt on siis se aika kun ei ole muuta tekemistä kuin odotella. Mitään pitkiä lomia ei ole edessä. Seuraavaksi on vasta kesäloma. Nyt pakko vain painaa tätä arkea; treena, käydä koulua, maksaa veroja, syödä, paskoa, hengittää ja odottaa kesää. 

Kiitos jos jaksoitte lukea. Kommentteja voi jättää tohon alas. TAAAAAfuckinTA
18 kommenttia:

 1. Arcada har några helt jees alternativ, kannnattaa ti se på deras hemsida! :)
  O trust me, du e int den enda som e störd på allting just nu! :dd

  VastaaPoista
 2. Hahaa :D ihanaa vaihtelua tämmönen postaus! I like! :)

  VastaaPoista
 3. vituttaaa!!!!!"#€()€%(#€)%?="?=€"

  VastaaPoista
 4. Uudenvuodentreenaajat...mitäpä niistä vois sanoo enmpää. Sitä päivää odotellessa, että voi käydä taas salilla ilmannet siellä on koko kaupunki :D

  VastaaPoista
 5. Tiedän tunteen! Kaikki on paskaa ja koko ajan vituttaa + tää paska sää! Liian paljon hommia liian lyhyessä ajassa. Fuck this shit!

  VastaaPoista
 6. ahhahha:D "Nyt pakko vain painaa tätä arkea; treena, käydä koulua, maksaa veroja, syödä, paskoa, hengittää ja odottaa kesää. "

  Toivottavasti vitutus menee ohi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha XD hajosin pahasti tossa paskoa kohdassa :D

   Poista
 7. Hahah aloin nauraa ääneen oot ihana ja oon niin samaa mieltä sun kanssas!!

  VastaaPoista
 8. Jatko-opinnot
  Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Tyypillisiä alan jatko-opintoja esim.:
  • Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto, Medianomi
  • Media-assistentin tai valokuvaajan ammattitutkinto
  • Media-alan erikoisammattitutkinto

  VastaaPoista
 9. Feel you sis..uudenvuoden treenajat,,oispa jo huhtikuu.
  Olet super hauska!

  VastaaPoista
 10. AHAHA nää on yks niitä postauksia jotka tekee sun blogista oikeesti parhaan! oot paras!

  VastaaPoista
 11. Haha toi paskoa kohta oli niin hauska :))!

  VastaaPoista
 12. haha hajos :D dehä e just dedär!

  VastaaPoista
 13. hahahahaahahahahaah! oot superi

  VastaaPoista
 14. haha vuoden raget :D:D

  VastaaPoista
 15. Vielä enemmän vihaan niitä teinien instagram kuvia #after#gym#hard#work..... :D:D

  VastaaPoista