torstai 20. joulukuuta 2012

JOULULOMA

Helloo! Tulin juuri kaupungilta. Tarkoitus oli ostaa joululahjoja mutta en tiennyt mitä ostaa joten, ostin vain itselleni yhden paidan Mangon alesta. En tajua, olen joka vuosi ostanut joululahjoja kaikille mutta tänä vuonna en vain pysty enkä halua. Mulla ei ole yhtään joulufiilistä! Mutta haluan kummiskin antaa jotain perheelleni. Saa nähdä mitä keksin :). Tänään oli viimeinen päivä paparazzilla ennen joululomaa! Jatkan siellä vielä ensi vuoden puolella kaksi viikkoa, jee! Muokkasin joulukortit jotka lähetettiin kaikille malleille ja sen jälkeen sain jo lähteä joululoman viettoon! Sain toimistolta vielä tooosi kivan joululahjan ennen kuin lähdin. Kuvia:

Paketissa oli kirja täynnä inspiroivia valokuvia maailman parhailta valokuvaajilta ! 

47 :o

Ja paketin mukana tuli vielä Stockan lahjakortti :) ! 

Tässä on paita jonka löysin mangosta. Olen jo kauan halunnut tän paidan mutta en ole ikinä viittinyt laitaa 40€ paitaan joka kummiskin varmaan kutistuu pesussa :D Nyt se oli alessa ja maksoi vain 19,90! Onneksi odotin :) 


Nyt yritän saada vähän joulufiilistä joten aion siivota koko kämpän, ja sen jälkeen leipoa jotain joulukarkkia! Nähdään :)

2 kommenttia:

  1. Joulukarkkia? :) annappa ohjeet mikäli teet jotain piparia ja torttua karkkimaisempaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla! ja ite oot niin nätti! :)

    VastaaPoista