tiistai 2. lokakuuta 2012

Parhaat vinkit painonpudotukseen

Nyt en missään nimessä halua että mun lukijat alkaa laihduttamaan mutta jotkut aina kyselee multa hirveästi laihduttamisesta ja haluaa vinkkejä siihen. Oon jo monta kertaa vastannut ja kirjoitellut tästä mutta en oo tainnut tehdä yhtäkään postausta siitä? En ole aivan varma. Mutta siis laihduttaminen on fiksuinta tehdä niin että muuttaa kaikkia elämäntapojaan eikä ala jojoilemaan painonsa kanssa. Että pari viikkoa vetää jotain sairasta kaalikeitto dieettiä ja sen jälkeen syö ja juo taas ihan normaalisti. Silloin sun paino putoaa hetkeksi pois mutta tulee yhtä nopeasti takaisin!

1. Juo paljon vettä
2. Syö monta pientä annosta päivässä. (Terveellistä ruokaa) 
3. Liiku! Ei tarvitse salikorttia tai mitään extremeä mutta edes se että mielummin kun istut koneella koko illan voit vetästä pienen kävelylenkin. Tai edes valita rappuset hissin edestä :) 


Kolme tosi helppoa asiaa mitä sun pitää tehdä niin voin taata että näet kivoja muutoksia sun kropassa. 

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Liian monet blogit, naistenlehdet yms. on täynnä sellasia "näin laihdut miljoona kiloa viikossa" ohjeita, jonka takana on dieetti jolloin ei saa syödä tyyliin mitään. Nämä sun ohjeet on niin paljon järkevämmät, paremmat ja ennen kaikkea terveellisemmät :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä! Kiitti tästä postauksesta:)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kerrankin aika yksinkertaiselta kun tuntuu että yleensä vinkkejä on niin paljon ja monimutkaisesti vaikka oikeasti se menee noin yksinkertaisesti :)

  VastaaPoista
 4. Helppoahan se ei ole ! Pitää vaan olla paljon itsekuria ja jaksaa odottaa tuloksia:)

  VastaaPoista
 5. Laihduttaako vedenjuonti ? :o millä tavalla?

  VastaaPoista