torstai 11. lokakuuta 2012

IN & OUT

IN

+ Sunnuntai brunssit. 
Mikä on ihanempaa kuin sunnuntaina herätä ja viettää pitkä aamu sängyssä ja sen jälkeen lähteä ulos syömään brunssit? Tai jos ei jaksa lähteä ulos voi itse myös fiksailla kivan brunssin kotona! Ehdottomat mun brunssilla on; scrambled eggs, croissantit, tuoremehu, hedelmiä ja kahvi ! 

Kuva: weheartit.com

+ Keskittyä positiiviseen
Haha, valitan aina mun blogissa säästä ja kaikesta mahdollisesta mutta kaikilla on sellaisia päiviä aina joskus. Mutta se ei ollut mun pointti..! Pointtini oli että kun hymyilee ja antaa positiivista asennetta ihmisille sitä myös tulee takaisin. Tunnen ihmisiä jotka ei tee mitään muuta kuin valittaa asioista, puhuu huonoja asioita toistensa selän takana, juoruilee päivät pitkät jne. Kaikki valittavat joskus, ja juoruilevat - se on ihan normaalia! Mutta ihan tosi, joka päivä? Koko ajan? Kokeilkaa keskittyä omaan elämään välillä. Mikä on hyvää teidän elämässä? Älkää aina yrittäkö löytää vikoja itsestänne tai muista. Tää on aika klisee mutta; life is too short! Mun mielestä se on surullista kun jotkut ihmiset istuvat peilin edessä vaan löytämässä vikojaan itsestään tai istuvat tietokoneen edessä ja löytävät vikoja muiden ihmisten kuvista. Tää aihe ois varmaan sopinut paremmin tonne "out" listaan mutta yritän itsekin ajatella positiivisesti ja jakaa sitä teidän kanssanne. Keskittykää positiviiseen niin tulette huomaamaan eron :) ! Ja jakakaa sitä positiivisuutta. Hymyilkää, kehutkaa ihmisiä teidän ympärilläne, sanokaa kiitos, avatkaa ovi vanhemmille ihmisille. Ihan pieniä asioita. Tehdään tästä harmaasta suomesta vähän kivempi ! 


+ withronya.blogspot.fi
Haha, oli pakko. OUT 

- Canada Goose & UGGs 
Tää oli pakko heittää tänne out listaan. Ja tiedän, olen itse käyttäny uggeja ja canada goosen tyyppistä takkia, ja käytän vielä varmaan tämänkin talven. Ihan vaan sen takia että ne on mukavinta mitä voi heittää päälle kylmänä ja pimeenä talviaamuna. Mutta mua ärsyttää joka talvi yhtä paljon että melkein kaikki tytöt näyttävät samoilta. Kaikilla Canada Gooset (tai joku takki joka on kopio siitä) ja UGGsit (tai kopiot niistä). Mutta buäääääh!!!!! Hyi hyi hyi. Ne jotka löytää jotain kivempaa päällelaittavaa joka on yhtä mukavaa kuin uggsit tai gooset niin let me know. 

- Tupakointi
Hehe, taas paras tyttö puhumaan kun olen itse polttanut. Mutta! Olen lopettanut ja toivon että mun polttavat lukijat myös lopettaisivat. Siitä ei ole mitään hyötyä, miettikää sitä. Haisette pahalle. Syy miksi lopetin oli että en halua parin vuoden päästä näyttää tältä: 

5 kommenttia:

 1. Hahaha ja e så dendä nr 2 :DDDDD valittaa av allt kommentera alla bilder hahahahah :DDD. Dog till sista bilden. And bitch dont hate my 100dead gåsar! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I don't hate your 100 dead gooses, som sagt : Life is too short to hate anything or anyone. mwhehe

   Poista
  2. Peace,love and jesus!

   Poista
 2. dont hate my 100 dead gooses? wtf who says stuff like that..

  VastaaPoista
 3. en kestä oot niin hauska!

  VastaaPoista