maanantai 24. syyskuuta 2012

Terveellinen ruoka

Sain tarpeekseni kaikesta ruoasta jota olen vetänyt saksan matkan jälkeen. Sen jälkeen mulla ei ole ollut mitään rajoitteita kun tulee ruokaan. Olen vetänyt pastaa, sipsiä, pullaa, alkoholia ja kaikkea mitä mieli on tehnyt! Ei mua haittaa että olen lihonut pari kiloa mutta mua harmittaa ihan suunnattomasti että olen luopunut mun terveellisistä elämäntavoista. Aloitin polttamisen keväällä kun täytin 18. Nyt olen lopettanut kokonaan. Yhtäkkiä se alkoi vain ällöttää ja mulle tuli paha olo tupakan jälkeen. Ja nyt kun olen ollut ilman tupakkaa pari viikkoa mulla on tullut mun treeni innostus takaisin! Ja myös mun siivousinnostus on palannut. Eilen siivosin kaikki kaapit, laatikot, imuroin jne :) Toivottavasti tää innostut pysyisi. Paljon kivempi ja freshimpi olo. Anyway, kävin siis tänään ruokaostoksilla. En ole pitkään aikaan ostanut itse ruokaa kotiin koska en ole välittänyt siitä että syön pastaa,riisiä jne. Mutta nyt otin mun ruokalistan mukaan kauppaan jota käytin viime viime talvena. Mukaan kaupasta tuli:

Vihreää teetä, raejuustoa, avokadoa, tonnikalaa, mustikoita, rasvatonta jogurttia, auringonkukan siemeniä, pähkinöitä, banaania, sitruunaa, mummo jugurttia (activiaaaa!), greippiä

Ajattelin että kuinka tyhmää maksaa omasta ruoasta kun asun vielä kummiskin kotona ja se on ilmaista. Mutta tosta ei edes tullut kallista! Yhtä paljon rahaa menee yhteen iltaan ulkona baarissa. Aloittelut, sisäänpääsy/narikka, 1-2 olutta baarissa ja seuraavan päivän darramätöt! Ja miettii että tossa on ruokaa mulle ainakin viikoksi. (Tossa ei ole pääruokia kuten varmaan huomaatte, vaan aamu,ilta+välipalat). Lounaan syön aina koulussa ja kotona en yleensä ehdi syödä arkipäivisin.

 

Parhaat vertailukuvat mun entisistä laihdutuksista! Vasen kuva on otettu vuonna 2010. Oikealla oleva kuva on otettu vuonna 2011, melkein tasan vuosi myöhemmin. Sama paita :) !

Törkeen näköiset napit! Miks en tajunnut laittaa toppia alle :D 


Vuotta myöhemmin, iloisena bisset kädessä ja 7 kiloa kevyempi  :D

17 kommenttia:

  1. Itselläkin samat aatokset on olleet jonkin aikaa.. Tästä postauksesta sain inspistä, nyt loppui karkit, pulla, suklaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni ! Yritän inspiroida vielä lisää niin ollaan kakki rantakunnossa ensi kesää varten;D

      Poista
  2. oot niin ihana, älä koskaan lopeta! (haha paineita..) ja jee ois kivaa jos alkaisit pitään näistä jutuista taas "päiväkirjaa" tänne myös, on tosi inspiroivaa:)

    VastaaPoista
  3. Vou mikä muutos ! Näytät nois vanhemmissaki kuvis nätilt mut oikee hehkut tos vikas, fresh sana kuvaa sua aika osuvasti :) Ku laihdutit ton 7 kiloo ni mis ajas teit sen ja millane ruokavalio&treeni sul sillo oli? Etenki käsitreenii tarvisin ite vinkkejä ja nois kuvis etenki sun kädet näyttää hoikistuneen paljo. TUSEN TACK jos jaksat vastata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin terveellisesti. Monta pientä annosta päivässä. Liikuin paljon! Valitsin rappuset hissin sijaan. Valitsin kävelyn raitiovaunun sijaan. Kävin salilla 3-4 kertaa viikossa.

      Poista
  4. oi oi näistä sun treeni/ruoka postauksista saa aina itekin niin paljon intoa lopettaa möllöttämisen ja alkaa elää terveellisesti!

    VastaaPoista
  5. Ihana Ronja. Jotenki näytät kropaltas miulta, vaikka oonkin kyllä sen 180 senttinen. Tai jotenki siun naama ja luusto on samantyyppinen, et vähän lihonneempana lihot samoin kuin miekin.. Ja hoikempana sitten eri tavalla. Tosin mulla on paljon jättimäisempi lantioluut. Ne alkaa sit pilkistelemään kun hoikistuu, mikä on sekä kiva että not so kiva. :P

    Tosi inspiroivaa siis.Toki olet nätti kummin vain, mutta itsekin jos tästä saisin taas laihduttua, niin ois niin paljon freesimpi olo! Joskus vaan tuntuu et itsellä menee väliin överiksi, et tulee joko super-terveysintoilu tai sitten just tällainen aika etten oikein välitä sitten yhtään,vaan alkoholia ja huonompaa sapuskaa suusta vaan alas.

    Kiva postaus. Oon niin mukana kans.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ! Siinä pitäis löytää joku tasapaino. Helpointa on vaan muuttaa koko elämäntapaa niin ei jojoile painonsa kanssa:)

      Poista
  6. pure love <3 innostat niin paljon!!!!! :)

    VastaaPoista
  7. Tässä juuri pastaa syön samalla, kun luen tätä hahaha :D

    VastaaPoista
  8. omg noi vertauskuvat :o jos saan kysyä niin miksi lihoit noin isoksi(verrattuna hoikkaan kuvaan) oliko se tarkoituksellista vai? Oletko nytten tuon painoinen kuin 2010 kuvassa vai toisessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin masentunut ja kävin jenkeissä. Jenkeissä sitä tuli syötyä vähän liikaa ja kotona se vaan jatkui. Vuonna 2010 kesällä painoin 62, nyt heittelee 56-58kg välillä.. Eli melkein! Kun olin laihimmillani painoin 54..

      Poista
  9. Toi vika kuva on niiin ihana!:) Näytät tosi onnelliselta :)

    VastaaPoista