maanantai 17. syyskuuta 2012

Maanantai

Mikä turha koulupäivä taas! Tultiin kouluun, syötiin lounasta ja sen jälkeen meidän piti mennä valokuvamuseoon. Otettiin raitiovaunu ja juuri kun oltiin melkein perillä meidän opettaja soittaa ja sanoo että museo ei olekaan auki. Oltiin ihan lähellä mun taloa joten käytiin hakemassa autotallinavaimet ja otettiin auto takaisin kouluun. Kun tulin kouluun huomasin että olin valmis kaikkien tehtävien kanssa. Ne piti vaan printata. Buä! Anyway, nyt olen kotona ja kohta on espanjan tunti. Ennen sitä tapaan lotan kahvilla :) Tässä kuva päivän asusta:

Takki Zara, paita Esprit, Housut GT, Laukku H&M

Sain postissa tän. Nyt saan olla mukana äänestämässä kun olen 18 :) Ja tänä vuonna veljeni on mukana kunnallisvaaleissa ehdokkaana! 

3 kommenttia:

 1. Toi ilmoitus äänioikeudesta on sillee mielenkiintoinen paperi, et se on ainoo kotiin lähettävä paperi, josta näkee varmasti oman väestötietojärjestelmään merkityn äidinkielensä (vanhemmat ilmoittaa kielen sinne kun lapsi on syntynyt). Ilmoitus äänioikeudesta lähetetään suomenkielisenä suomenkielisille ja ruotsinkielisenä ruotsinkielisille.

  Moni jolla on toinen vanhemmista suomenkielinen ja toinen ruotsinkielinen saattaa yllättyä täytettyään 18v kun toi ilmoitus äänioikeudesta ei tulekaan sillä kielellä jota on odottanut. Eli kannattaa vertailla kavereiden kesken.

  VastaaPoista
 2. Millon oot ostanu ton sun laukun? Tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ostin sen joskus vuonna 2007 kesä aleista, maksoi silloin 7€ :D !

   Poista