keskiviikko 1. elokuuta 2012

Yesterday

Meillä oli tosi onnistunut ja hauska ilta kaikkien ripariohjaajien kanssa eilen. Oltiin Kimin luona, pelattiin juomapelejä, chrisse oli ostanut kirkkoviiniä ja järjesti omat ehtoolliset meille haha! Leipänä toimi pringles chipsit. Laulettiin myös kaikkia riparilauluja. Ilta päättyi McDonaldsiin ja söin pitkästä aikaa tuplajuuston. Olen unohtanut miten hyvältä se maistuu, varsinkin kun on juonut parit, haha. Tässä kuvia eilisen asusta:


Paita Cubus / Shortsit VILA / Tossut Fred Perry / Aurinkolasit PacSun / Kello AVON

5 kommenttia:

 1. Ihana kello! Mistähän tollasia sais? (:

  VastaaPoista
 2. Ton tyyppisiä varmaan ihan mistä vaan, se on niin perus :) Jos käyt lähiaikoina ruotsissa niin Ur&Penn nimisestä liikkeestä löytyy ihan varmasti ! Suomesta en ole ihan varma..

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Mitä toi paita maksoi ja mistä cubus liikkeestä ostit sen? Se on tosi kiva :) Millä hiusvärillä oot värjänny yleensä hiuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan mun luonnollinen hiusväri jonka aurinko on vaalentanut ja aina välillä olen laittanut vaaleita raitoja Schwarskopftilta hahaaa.. Miten toi kirjotetaan? Ja paita maksoi 4,90 alehyllyistä Forumin cubuksesta :)

   Poista
  2. Suurinpiirtein noin kirjotetaan! :D Tosi kivat sun hiukset nyt! Okei ei ollut todellakaan kallis! Oliko niitä vielä paljon siellä? :)

   Poista