keskiviikko 8. elokuuta 2012

Wednesday

Aina kun kaikki menee niin hyvin niin on joku juttu joka menee pieleen. Whyy?! Olen nyt yrittänyt tunnin hoidella kaikkia koulujuttuja mutta en ole onnistunut koska verkkopankki ei toimi koska en saa javaa ladattua koneelle. En pysty maksamaan mitään laskuja :( Boo ! Nyt aion antaa periksi ja hoitaa tän huomenna.. Ninnu tulee kohta hakemaan mut ja redun, tänään aiotaan juhlia !! Ensi viikolla alkaa jo koulut niin tää taitaa olla meidän viimeinen keskiviikko kun voidaan mennä ulos. Later :)
Tän kuvan aioin laittaa mun opiskelijakorttiin mutta en saa sitä tilattua... 

8 kommenttia:

 1. ei hitsi näytät upeelta tossa kuvassa! :) näytät oikeestaan ehkä vähän pretty little liarsin siltä vaaleehiuksiselta niistä neljästä (en nyt millää saa päähäni nimee :D)

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis tossa kuvassa !

  VastaaPoista
 3. Hej, hurdana kokemuksen hade du av din blackberry? Vilken modell hade du? Köpte du den här, eller utomlands? Funka den bra här? :) Min iPhone har gått sönder, och vill inte köpa en likadan(för dom går så lätt sönder) så fundera bara om det skulle vara ett alternativ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hadde blackberry 6530 typ om ja int minns helt fel. Den funka helt jättebra, enda minuset var att internet sluta funka totalt efter första dagen. Och ingen finsk telefonbolag supportar blackberry. Internet var orsaken att ja ville ha en blackberry, darför bytte ja ganska snabbt till en iphone :) och jag har nog aldri vari så nöjd över en telefon som jag är nu! Och jag köpte den på internet, en nordisk webb butik :)

   Poista
  2. Okej, tack! :)

   Poista
 4. Aaaah love your eyebrows. Hu gör du dom? Altso färgar du dom eller va?:))

  VastaaPoista