maanantai 27. elokuuta 2012

curls

Ciao peeps! Tänään olen katellut kämppiä, ah, tekisi niin mieli muuttaa! Ja käytiin hakemassa Mayalle syntymäpäivämekko Zarasta. Ihan hullua. Kaikki mekot mitä Maya kokeili siellä sopi täydellisesti. Olen niin kateellinen sen naisen kropalle! Kun tulin kotiin söin bataattikeiton illalliseksi. Se sisältää vain 180kcal, wuhu:) Olen nyt alkanut laihduttamaan. Saa nähdä miten kauan tää kestää. Rakastan ruokaa niin paljon!!! Ja haluaisin syödä kaikkea hyvää kokoajan mutta jos se johtaa siihen että tunnen itseni epävarmaksi koska kaikki vaatteet puristaa, jätän mielummin herkut ja epäterveellisen ruoan pois. Olen lihonut kesän aikana +4 kg. Kiloilla ei ole niin paljon väliä mutta en saa kaikkia housuja/mekkoja/hameita kiinni. Aina yhtä masentavaa pukeutua kouluun kun housut ei mene kunnolla jalkaan. Anyway, tunsin itseni niin harmaaksi ja ällöttäväksi kun tulin kotiin ja ajattelin että tarvitsisin vähän uutta ilmettä kasvoille joten kokeilin kihartaa hiukset. Mitä tykkäätte? Tein nää kiharat alle viidessä minuutissa. Quickkkk !



14 kommenttia:

  1. Hei! Voisitko laittaa tänne vähän mitä syöt päivittäin ja miten treenaat? Ja että onnistuuko diettis. Haluaisin itsekin karistaa kesäkilot pois :) kiitos! Olet muuten tosi nätti kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Komppaan äskeistä kommentoijaa, vei multa sanat suusta! :D jatka Ronja samaan malliin, loito blogi;) xx

    VastaaPoista
  3. Olin 2vk tiukalla dieetillä kunnes nyt vklp kävin rakkaan äitini kanssa kaupassa joka osti mulle kauheen määrän herkkuja! Ja teki vielä lettuja sunnuntaina illalliseks mulle ja poikaystävälle. Hohhoh, se herkuttelu kesti siis vklp ajan..Eilen päätin että nyt alkaa tiukka dieetti mutta lauantailta jääneet karkit houkutteli tossa mun pöydällä joten vedimpä nekin sitten naamaani. Heitin kaikki karkit roskiin ja nyt se taas jatkuu. Viikonloput pilaa aina kaiken :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, viikonloput pilaa aina hienon dieetin :D

      Poista
  4. Ronja oot kaunis juuri tuollaisena ja laihanakin :))) sulle sopii molemmat ku noin kauniis kasvot!!

    VastaaPoista
  5. Ois tosi kiva jos voisit pitää ruokapäiväkirjaa eismerkiks viikon ajan!!!!! Tai sen lisäks viel liikuntapäiväkirjaa

    VastaaPoista
  6. Miten teit noi kiharat? ku yritän ite tehä ni niist tulee rumat, menee tekoon 30min vähintään ja ne ei näytä noin luonnollisilta. oot kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tein siihen päälle vain vähän kikkaroita, otin aika paksun tumpun hiuksia kerrallaan!

      Poista
  7. voi kun oot kaunis! :)

    VastaaPoista