keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mint green car

Joku halusi nähdä kuvia autostani, tässä niitä on ! :) perus pieni auto jota on helppo ajaa ja parkeerata stadissa. Mami valitsi värin hehee:p

27 kommenttia:

 1. huono auto! hahah lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sika huono! Eihän sillä pysty tehä mitään muuta kun ajaa?

   Poista
 2. Maksoko sun porukat ton ja paljonko makso :-)

  VastaaPoista
 3. Järkky auto:D paljo tol oli ajettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, voit kysyy tolta tos alhaalla, ne on niitten vanha auto :P

   Poista
 4. MEIDÄN VANHA AUTO XD

  VastaaPoista
 5. oon lukenu sun blogii tosi kauan ainakin vuoden ajan! Muistan et sul oli joskus joku syömishäiriö?:o vai muistanko väärin.. No joka tapauksessa sul on upee kroppa ja haluisin tietää miten oot päässy tohon kuntoon ja ois kiva jos tekisit sellasen postauksen vaikka viikon treenailut ja syömiset ja kertoisit koko tarinan ja pistäisit kuvia?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut syömishäiriötä, joskus olen kyllä ollut vähän tarkempi treenin ja ruokavalion suhteen mutta en ole ikinä sairastanut mitään. En nyt kesällä pysty tehdä sellaista koska treenaan ja syön todella huonosti, jonain päivinä en syö mitään koska on ollut niin kiire että olen unohtanut! Syksyllä voisin taas alkaa kirjoitteleemaan enemmän treenistä&ruoasta :)

   Poista
 6. Mun mielestä sulla ainakin on hieno auto! Totta kai olis hienoa jos ensimmäinen auto olis joku bemme, Audi, Porsche tai muu vastaava.., mutta mitä järkeä sellasta on hankkia ensimmäiseksi autokseen jos tuollaisellakin pärjää ihan yhtä lailla. Ja helpompi/turvallisempi/halvempi tuollaisella hieman vanhahkolla, pienemmällä autolla on ensiksi opetella ajamaan, parkkeeraamaan kunnolla etc. ja vasta sen jälkeen sitten vaikka ostaa joku öky auto jos siltä tuntuu... Pääasia on kuitenkin se, että auto on ehjä, turvallinen ja sillä pystyy liikkumaan ongelmitta paikasta A paikkaan B!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä :) Ei kellään 18-vuotiaalla ole omaa todella hienoa autoa minkä ne ois itse ansainnut rahalla. Ne ajelee niitten vanhempien hienoja bemareita tai sitten ne on saanut synttärilahjaksi joltain sukulaiselta.. Turhia noi negatiiviset kommentit.. Kaikilla ei ole varaa mersuihin :D

   Poista
  2. pitää vaan sanoa että kyllä niitäkin löytyy jotka on omilla ansaituilla rahoilla ostanut oman auton 18-vuotiaana. itelläni kävi tuuri kun sain hyvän pienen stadi-auton hyvällä hinnalla ja oli kyl mahtava fiilis kun oon itse maksanut sen! ei siis mitenkään pahalla, kyl mullekki kelpais et mun vanhemmat olis ostanu mulle sen auton:D säästyis omat rahat!! ja kyllä noi pienetkin rämäset autot toimii ihan hyvin (kokemuksesta tiedän)! :)

   Poista
 7. HIENO AUTO ! miks kaikki vihaa?:D ei kannata ostaa jotai yli 15 tonnin autoo johon menee sit kaikki rahat vakuutuksiin yms. Ekan auton pitää olla just tollanen edullinen ja pieni !

  //toyota corolla -97 ! lol

  VastaaPoista
 8. ootko kihloissa ton auton kaa? xd

  VastaaPoista
 9. Oo onnellinen että ees saat oman auton jonka VANHEMMAT MAKSAA....eikai se voikkaan olla mikään öky jos ei ole sitä rahaa kuin roskaa. :-) Itse tuskin saan omaa autoa muutakun ehkä valmistujaislahjaksi jos onnistun suoriutumaan lukiosta&amiksesta. Meillä on kyllä punto jota ei kauheesti käytetä :-D Saan melkeen siitä auton itelleni..hehheh

  VastaaPoista
 10. kenen kanssa oot kihloissa? :)

  VastaaPoista
 11. Voisitko tehdä joskus postauksen kun ajat ?:) tietty jonkunhan muun sen täytyy kuvata.

  VastaaPoista