tiistai 8. toukokuuta 2012

Tiistai

Hey! Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä. Koulun jälkeen tapasin Ninnun, Kutinin ja Pian kahvilla pitkästä aikaa :) ! Istuttiin terassilla ja sen jälkeen kävin ostamassa iPadin äidille syntymäpäivälahjaksi. Ehdin myös käydä esittäytymässä ohjaajana tämän vuoden riparilaisille! Sen jälkeen tulin kotiin ja me vietettiin vanhempieni 20-vuotis hääpäivää :) Mielestäni ne ois voinut viettää sitä ihan kahdestaan jossain ravintolassa mutta ne halus viettää sen meidän lasten(+sylvien) kanssa, hah:) Vähän kuvia päivästä:

Ostin kaupasta välipalaksi mansikoita, mutta en voinut vastustaa jätskin ostoa joten tein tällaisen kombinaation ;P 

Päivän illallinen. Otin kuvan ennenkuin me katettiin pöytä haha. Tarjolla oli skumppaa,viiniä, vuohenjuusto salaattia, pastaa ja jälkkäriksi mud cakea !!!!! ohmygod.

Ja pyydän jo nyt anteeksi tulevaa tekstiä tämän kuvan alla. Mutta tämä on siis mitä näen joka ikinen kerta kun käännän pään alas. Epätreenatut kaljapastajalat. Luulin että voisin olla tyytyväinen kroppaani kun se on vähän isompi mutta luulin väärin. Nyt kun olen vähän turvonnut sieltä täältä tunnen itseni valaaksi. Alan voimaan pahoin ja kädet tärisevät. En tunne itseäni kotoisaksi tässä kropassa. Haluan mun vanhan takaisin. Nyt olen suurinpiirtein samoissa mitoissa kuin vuonna 2010. Muistan miten epävarma olin ja kun pääsin niistä kiloista eroon ajattelin että en IKINÄ enään aio päästää itseäni samaan kuntoon. No mitä tapahtui? Annoin ruoan ottaa vallan. Ja niin hyvän ruoan. Oh... Kaikki pastat,pizzat,jäätelöt ja kaljat mitä olen nauttinut. Ne oli kyllä ihan nauttimisen arvoisia. Mutta nyt mulla on vaan huono omatunto. Haluaisin taas pystyä käyttämään mun vaatteita ilman hengitysvaikeuksia (true story. Nappi on pakko olla auki). 

7 kommenttia:

 1. Itellä tapahtu sama homma.. Laihdutin 10 kg ja ajattelin ettei enää koskaan niin nyt oon lihonut vain parin kilon päähän laihdutuksen alkupainosta.. Onneksi sentään se lihaskin painaa, enkä ole niin ''lihava'', ''löysä'' ja ''läskiä'' kuin silloin ennen laihdutusta:D Mutta nyt oon ottanu tehtäväkseni sen, että mun täytyy opetella olemaan tyytyväinen vartalooni, laihduin mä tai lihoin. Itsevarmuus on se, joka tekee ihmisestä hyvännäköisen! Toki itellä on lähtenyt tästä nyt myös treenikausi päälle.. En kyllä usko ensi kesäksi kerkeäväni, mutta jos sitten syksylle kun täytän 18 ja olis paremman näköinen kuin koskaan;)

  VastaaPoista
 2. Mä näin sut tänään ja voin sanoo et kyllä yhtään näytä valaalta :) sä ot just ihanan laiha mut ei mikää anorektikko :)

  Ja mul on ittelläni sillee et mun lihakset korottaa mun painoo, eli mä en käy enää vaalla vaan jos oon tyytyväinen niin kaikki on ihan fine :)

  VastaaPoista
 3. Nam, mansikoita ja jätskiä! :----)

  VastaaPoista
 4. Namnamnam, mansikoita ja jätskiä!! :)
  ihanan pitkä postaus, tykkäsin!

  ja ps, et todellakaan oo mitenkään valaan näköinen, oot just täydellisen kokoinen!

  VastaaPoista
 5. ahhaha mullon sama tilanne housujen kanssa :D lihoin 4 kiloa ja nyt tekee pahaa hengittää :D

  VastaaPoista
 6. ei sun tarvitse todellakaan laihduttaa! mutta kiinteyttää aina voi jolloin tulee varmasti muutenkin parempi olo. Kannattaa muistaa perusterveet elämäntavat niin painokin pysyy sopivana

  VastaaPoista
 7. tollo. kenenkään jalat ei oo istuessaan mitkään tikut. Varsinkaan jos treenaa. Lähde juoksemaan pitkiä lenkkejä ja treenaa maratonta varten niin silloin kaikki lihas kun läskikin surkastuu ja saat tikkujalat. se on faktaa. Katsoppa kuvia pitkän matkan juoksijoista.

  VastaaPoista