torstai 24. toukokuuta 2012

Thursday

Tässä kuvia päivän asusta :) Suunitelmissa oli tavata Lotta tänään mutta hän oli unohtanut sen ja oli kotona ottamassa aurinkoa haha! Joten nyt mulla on kokopäivä vapaata ja mun kroppa vaan tärisee koska olen niin innoissani. Vihdoin mulla on aikaa siivota, järjestellä ja sen jälkeen mennä kunnon treeneihin ! LateerHousut Pieces, paita BikBok, Takki Zara, Kello Avon, Kengät Deichmann

6 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanu noi aurinkolasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pac Sunista, se on surffityylinen kauppa jenkeissä!

   Poista
 2. Tosi kiva toi kello! :) Ja oot älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
 3. hei oot aivan tositosi ihana :)!!!! AIVAN PARASTA KUN POSTAAT, ootan niitä aina kaikista eniten :) sun blogisi on mun ykkössuosikki! oot niin kauniskin ja sulla on ihan unelmakroppa :) tuntuu että oot aina superpositiivinen, vaikken sua tunnekkaan - tosin olis aivan mahtavuutta tutustua <3 mutjoo, mulla ois pari kysymystä, toivottavasti jaksaisit vastata (ei kyllä tarvitse jos menee liian henkilökohtaiseksi tai jos et muutenvain halua :)

  - ekanakin, blogin perusteella vaikuttaa et tyttö sulla on asenne kohillaan :) sullahan on aika pienet rinnat (sopii sun vartaloon täydellisesti), niin ootko ihan sinut niiden kanssa? tai ootko tyytyväinen niiden osalta sun vartaloosi :)? postausten perusteella vaikuttaa siltä että olet, kun muutaman kerran olet kommenteissa ja tekstissä niille itsekin 'naurahtanut' hyvässä mielessä :-) mulla itselläni on tosi pienet rinnat ja oon niiden kanssa hirmu epävarma.. mitä mieltä olet silikonirinnoista? oot aivan ihana esikuva muille naisille :) tiedä se!!

  - paljonko tällä hetkellä painat ja paljonko sulla on pituutta? miten syöt ja paljonko urheilet (minkälaista urheilua) ?:) olisi ihan mahtavaa kuulla, sillä kroppasi on tosi hyvässä kunnossa :) voit olla tooooodella tyytyväinen!

  - haluaisitko seurustella ?:)

  - oletko hyvä englannissa, sillä huomasin videolla että jotkut lauseista sanot enkuksi :)?

  - onko toinen vanhemmistasi kokonaan suomenkielinen :)? oletko ruotsinkielisessä koulussa? puhutko mielelläsi suomea? miksi pidät blogia suomeksi etkä ruotsiksi :)? onko suurin osa kavereistasi suomen,- vai ruotsinkielisiä? olisinpa mäkin kakskielinen, ois tosi kätsyääää :-)
  janiin, anteeksi että laitan nämä vasta nyt enkä kysymyspostaukseen, mutta löysin blogisi vasta eilen ja luin sen heti kerralla kokonaan läpi :) kiitos mahtavasta blogista ja kaikkea hyvää sulle <3!!!!! you go girl ;-)

  VastaaPoista
 4. ^ joo toivottavasti vastaat, oisi kiva kuulla munkin mielestä =) mahdollisimman pian jos vaan ehit!

  VastaaPoista