torstai 10. toukokuuta 2012

ronjaspiration

Kattelin vähän kuvia talvesta. En tiedä miksi. Kaikki kuvat on yhtä masentavia! Ulkona oli harmaata ja kylmää. eww. Ja sitten löysin myös nämä kuvat. Nyt alkaa vähän ketuttamaan että olen jättänyt kaiken treenin pois! Tein niin kovasti työtä ja nyt keväällä kaikki treeni on jäänyt tekemättä ja olen syönyt kolmen ihmisten edestä :D Big mistake! Laitan nää kuvat tänne blogiin nyt sen takia että inspiroiduisin niistä vähän itse. Kutsun sitä ronjaspirationiksi eheh.. Ehkä tekin saatte vähän inspistä tästä? Tai ehkä ettte.. Suurin osa ei tykkää näkyvistä lihaksista mutta mun mielestä näkyvät lihakset (varsinkin naisilla) on todella kauniit ja ne näyttää että on vahva ja terveellinen. Kertokaa ihmeessä mitä mieltä te ootte, ois kiva kuulla toisten mielipiteitä!


Tässä vikassa kuvassa ei ole tarkoitus näyttää käsilihaksia, niissä ei ole mitään kehuttavaa mutta katsokaa nyt isoja tissejäni? hehe, bad joke :) Ei mutta katsokaa hiuksiani ! Ne on kasvanut huimasti 8) jeee! Ja anteeksi että laitoin kuvan itsestäni rintaliiveissä. En olisi ikinä uskonut tekeväni sellaista. 

11 kommenttia:

 1. Wow snygga bilder :)! Efter att ja ser på bilder där kvinnor e treande börjar ja allti kela "kanske man borde" men blaah ja e för lat..

  VastaaPoista
 2. mä ainakin tykkään näkyvistä lihaksista, mutta oot kyllä noissa ihan liian laiha. :)

  VastaaPoista
 3. http://www.iltalehti.fi/viihde/2012051115562349_vi.shtml

  VastaaPoista
 4. oho! tiedätkö yhtään mikä rasvaprosenttisi oli noiden kuvien aikaan? entä onko sulla koskaan mennyt hormonitoiminta sekaisin kun olet laihduttanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä rasvaprosenttiani :/ Hormonitoiminta on aina ollut ihan normaali :)

   Poista
 5. Vau! Kauan sulla meni treenata noita lihaksia että niistä tuli tollaset? ja kuinka pitkä oot?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen 170 cm pitkä :) No viime keväällä laihdutin tosi paljon ja kesän jälkeen halusin alkaa rakentaa lihaksia ja noi kuvat on otettu uudenvuoden jälkeen. Eli aika kauan. haha, mutta jos olisin panostanut ihan täysillä ja nauttin paljon protskua niin olis lihakset paaaljon isommat:)

   Poista
 6. miten oot treenannu vatsaa, nimittäin sun masu on ehkä ihanin =DDD
  mulla ei vaan noi ääriviivat tuu sitten mitenkään esiin !

  VastaaPoista
 7. Kaikkia eri vatsatreenejä! :D

  VastaaPoista