keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Goodnight!

Kävin ulkona lenkillä äsken. Kävelin puolet matkasta ja matkan takaisin juoksin. Mua sattuu nykyään polviin kun juoksen.. Blää! Tietääkö joku mistä se johtuu? Ostin juuri uudet juoksukengät joten toivon että vika ei ole niissä :D Kun tulin kotiin tein vähän selkä&vatsa sarjoja. Päivän treeni, check! Tässä kuva minusta kun olin juuri tullut kotiin. En tiedä miksi näytön niin känkkäseltä..

3 kommenttia:

  1. ootko yhtäkkiä vaihtanu juoksemaan kovalla asfaltilla (esim ku lumet suli)? mulla ainaki aina keväisin tulee just sama ongelma mikä johtuu siitä ku yhtäkkiä alkaa juokseen kovalla alustalla.. siks meenki yleensä siihe niinku asfaltin viereen mikä se on youknow :D

    VastaaPoista
  2. voi olla rasitusvamma! se tulee ja menee, puhun kokemuksesta B-)

    VastaaPoista
  3. Se johtuu niistä sun nike free juoksukengistä! mulla ihan samat kengät ja sama ongelma. Polvet tulee aina kipeeks ku oon juossu noin 40 minuttia. Kysyin parilt tutult kellä on kans ollu ne samat kengät ni niilläki sama juttu. Eli koska niissä kengissä ei oo mtn tukia, ni sopii vaan sellasille kellä on täydellinen juoksuaskel. En itekkään tienny et juoksen ehkä jotenki vähän vinoon, mutta sanottiin että noi kengät käy vaan niille kellä on oikeesti täydellisen suora juoksuaskel, mikä loppujen lopuks on aika harvalla! Kannattaa siis hankkia kenngät missä on edes vähän jotain tukea! Muakin harmitti ku olin ostanu noi kuitenki suht kalliit ja uudet ja sitten ei sovikkaan. Mutta enemmän harmittaa se, että vaikka jaksais juosta pidempään niin polveen alkaa sattuu nii paljon että pakko vaan lopettaa.

    VastaaPoista