sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

When reality hits you in the face

Kun alotin tän uuden blogin ajattelin että jättäisin kaikki tunteet/henkilökohtaiset asiat pois. Mutta nyt kun ajattelen uudestaan niin niitä asioita on kivointa lukea kun katsoo sitten arkistoissa taaksepäin. Tänään on ollut tosi raskas päivä. Kaikista eri syistä. Tekee mieli itkeä ja huutaa. Vetää oikein kunnon potkuraivarit. Laitan liian korkeita tavoitteita itselleni. I need to stop that. But I don't want to. Gahh! Oon niin peloissani että kaikki kusee.. Nyt ette tiedä yhtään mistä puhun, anteeksi..

Anyway, käytiin äsken Pian kanssa kattomassa Project X elokuva. Aika siisti ! Suosittelen. Nyt aion mennä nukkumaan ja toivoa että huominen päivä ois mun puolella.


Ja joku kysyi linkkiä siihen Bronzed Smokey eye tutorialiin. Painakaa tästä niin pääsette videoon :)

4 kommenttia:

 1. Moi mul ois pari kysymyksiä, milloin lopetit cheerleadingiä? ja miks? kauan olit harrastanut jne?
  mä halusin lopettaa mut pelkään et sit mä haluun taas aloittaa enkä jaksais "aloittaa alust". Oon harrastanut kohta yhdeksän vuotta eli en vaa uskalla kertoo valkuille että en enää halua harrastaa. Mul om kaikki polvi ja käsi ja selkävammat ja mun kroppa ei tuu enää kestää. Mitä mä teen?? Ja sen jälkeen et sä lopetit niin Oliks se oikea päätös vai kaipaatko/kaipasitko sillon sitä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin joskus vuonna 2008 koska mun oli pakko. Mulle tuli iso polvileikkaus josta toipuminen kesti melkein vuosi. Olisin voinut sen jälkeen vielä jatkaa mutta en halunnut. Olin harrastanut noin 4 vuotta! Kaipasin sitä silloin aina välillä mutta pääsin siitä yli sitten. Joskus halusin jatkaa taas mutta tiesin että en pysty tehdä kaikkia juttuja. akro oli esimerksi ihan pois suljettua minulta.

   Poista
 2. täällä kans samoja fiiliksiä :c ite oon pistäny liian korkeita tavotteita koko vuoden itelleni ja nyt huomaa miten ne kostautuu, pari viikkoo menny nukkues oikeestaan ja ei oo mikään jaksanu innostaa, kyllä se tästä toivottavasti ku päivät on aurinkoisempia niin itekki on positiivisempi! pitää vaan osata rentoutua eikä jumiutua niihin paskoihin tunteisii :))

  VastaaPoista
 3. oo dendä makeuppen e såå snygg stina likes, du får non dag lära mig att laga såndänn:)

  VastaaPoista