tiistai 17. huhtikuuta 2012

Takaisin !

Hey! Löydätte mut siis nykyään tästä osoitteesta. Toivottavasti kaikki löytää taas tiensä tänne lukemaan menoistani :) Blogin ulkoasu on vielä kesken. Se muuttuu heti kun olen ottanut vähän uusia kuvia. Ajattelin että olisin avannut sen vasta sitten mutta en voinut odottaa että pääsen takaisin kirjoittelemaan! Vähän ajan päästä alkaa taas ihan normaalit postaukset. Nyt yritän vain ensin saada elämäni takaisin raiteille ton Saksan matkan jälkeen. Sillä aikaa voitte vaikka liittyä tämän uuden blogin lukijoiksi tosta alhaalta! Nähdään vähän ajan päästä 


Kuva jonka instagrammasin tänään (@ronyaas). Kokeilin uusia vaatteita saksasta, mm. uutta takkia Oasiksesta. En olisi ikimaailmassa uskonut että käyttäisin tekoturkista mutta tähän ihastuin! Takaisin !

7 kommenttia:

  1. jee kiva ku palasit :)

    VastaaPoista
  2. En olisi koskaan uskonut viettäväni perjantai-iltaa yksin, mutta toisin kävi kun löysin tänne (sekä vanhaan blogiin ja cosmon blogiin -mycosmosta tai ig:stä puhumatta) ja viiden tunnin ihastelun jälkeen voin kertoa olevani myyty. Sun kaltasia ihmisiä maailma kaipais enemmän !

    VastaaPoista