torstai 26. huhtikuuta 2012

Kevät !

Hey :) Mitäs teille kuuluu? Mulle kuuluu aivan mahtavaa. Arkirutiinit taas saatu kuntoon ja kevät on saapunut helsinkiin! Olen istunut koulussa joka päivä kello 8-15 ja sen jälkeen olen yrittänyt nauttia ulkoilmasta niin paljon kuin mahdollista. Illalla olen sitten viettänyt aikaa salilla joten sen takia ollut jäänyt postaukset tekemättä. Tänään olen käynyt lääkärillä hakemassa todistuksen ajokorttia varten. 70€ siitä että ne tarkasti mun näön :D haha.. Kauheeta rahastusta! Ajokortti on muutenkin niin kallis jo valmiiksi. Mutta nyt oon siis taas askeleen lähempänä ajokortin saamista. 3 ajotuntia ja jäljellä ja sen jälkeen meen teoriakokeeseen. Jännittää ihan sikana! En vieläkään tunne itseäni ihan varmaksi ratin takana.. Anyway, tässä vähän kuvia viime päivistä :) (Te jotka seuraatte mua instagramissa olette jo nähnyt kaikki hehe)

Eilen espalla marren kanssa!


Sali <3 ! 


Marre! 

Tapasin cicon myös tänään, istuttiin ulkona ja catchattiin kuulumisia pitkästä aikaa:)Olen alkanut pyöräilemään nykyään kaikkialle. Paljon kivempaa. Samalla kun on ympäristöystävällinen kohentaa myös kuntoa. Mikä olisi sen parempaa? Kuvassa mun tylsän värinen jopo!

Minä tänään! 

1 kommentti:

  1. tuntuu että en ite oo kerenny nauttii paljookaa tosta ihanasta säästä!! yyh so sad.. pakko joku päivä tässä päästä terassille ottaa aurinkoa. ja hei voiku asuisin helsingin keskustassa niin tsygäilisin joka paikkaan kans! :D

    VastaaPoista